Абонамент

17,00 лв. без ДДС

24,00 лв. без ДДС

32,00 лв. без ДДС.

39,00 лв. без ДДС

   Абонаментната доставка представлява редовна доставка на кошници с плодове до Вашият офис по предварително съгласуван график. Доставките за територията на гр. София са безплатни, като те могат да бъдат ежедневни, един или няколко пъти в седмицата. В зависимост от Вашите нужди и предпочитания, нашият екип съвместно с Вас ще уточни броя и размера на кошниците, предпочитаните плодове, ден и час на доставките, след което ще Ви бъде изготвена и изпратена специална оферта. След одобрение от Ваша страна ще Ви предложим стандартен договор за абонаментна доставка. Договорът е безсрочен с възможност за едностранно прекратяване от Ваша страна с едноседмично предизвестие.

   Абонаментните доставки се извършват всеки работен ден между 7:00 и 11:00 часа. Плодовете се доставят в оборотни кошници, опаковани и защитени с целофан, като празните такива се вземат при следващата доставка. Доставката се приема от служител или представител на клиента и се удостоверява с подпис в месечен протокол на доставките.

   В края на всеки месец заедно с доставката, ще получите фактура за извършените доставки в оригинал и копие на месечния протокол на доставките.

   При нужда от промяна или отпадане на определена доставка поради извънредни почивни дни, официални празници или по друга причина, доставката може да бъде отменена не по-малко от 24 часа преди доставката.

    Ако имате въпроси или специални изисквания, не се колебайте да се свържете с нашият екип!

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!