Кои сме ние ?

    Ние вярваме, че здравословното хранене е ключът към дълголетието. Основна част от здравословното хранене е редовното консумиране на разнообразни пресни и свежи плодове. Ние се грижим за това Вие и Вашите колеги редовно да получавате богат избор от специално подбрани първокачествени плодове от проверени източници и доказани производители

Какво предлагаме

    Предлагаме безплатна доставка (в рамките на гр. София) на кошници със специално подбрани сезонни местни, цитрусови и екзотични плодове до указан от Вас адрес и час. Ние извършваме специален подбор на доставяните плодове, за да сме сигурни, че ще получите най-вкусните, пресни и свежи плодове. Доставките могат да бъдат абонаментни и еднократни, като се съобразяваме с Вашите желания относно място и срок за доставка, съдържание на кошниците (предпочитани плодове), условия за поръчки и плащания, както и други специални изисквания.

Мисия

    Нашата мисия е да създаваме здравословни навици! Редовната консумация на пресни плодове оказва благоприятно влияние върху здравето, настроението и работоспособността. Щастлив служител е здравият служител, затова: “Вземи си!”

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!