Поръчки И Плащане

   При абонамент се подписва договор, като плащането се извършва по банков път веднъж месечно, след предоставяне на данъчна фактура и копие на протокол за извършените месечни доставки. Еднократните доставки се изпълняват след заявена поръчка, извършено плащане по банков път или с наложен платеж при доставката. 
Абонаментните доставки се извършват на база договор с предварително съгласувани и уточнени условия, размер на кошниците и график за извършване на доставките. Плащането при абонамент се извършва веднъж месечно след предоставяне на оригинална данъчна фактура и копие на протокола за извършените месечни доставки.          
Еднократните доставки се извършват на база еднократна заявка с уточнени брой и размер на кошницата, предпочитани плодове, адрес, получател, дата и час за извършване на доставката. Те се изпълняват след извършено плащане по банков път или с наложен платеж при доставката.

Плащанията по банков път се извършват по следната сметка:
           Пощенска банка – “Юробанк И Еф Джи България” АД
           IBAN: BG59 BPBI 7940 1079 4934 01
           BIC: BPBIBGSF
           Титуляр на сметката: “АДВЕРА” ЕООД

   “OfficeFRUIT” не носи отговорност за неосъществени доставки при грешно подадена информация за адрес, лице за контакти или когато получателя не е открит на посочения адрес във времевия интервал на доставката.
Ако имате въпроси или специални изисквания, не се колебайте да се свържете с нашия екип!

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!